tiistai 23. huhtikuuta 2013

I'm gonna die

Huomenna käynnistyy (toivottavasti, oon ollu vähän kipeenä) kuukauden mittanen tappotreeni.


Tosta lössöperseestä, sisäreisistä ja masusta haluun eroon.


Tuntu muuten aika harvinaisen fiksulta ottaa näitä kuvia.


.. Ja nää on muutenkin just näitä "Hei, olethan kerrankin fiksu ja lisäät just tällasia kuvia nettiin!".


Testasin tänään tätä squat challengea, ja oon aika varma, että mun reidet ois syttyny palamaan jos toi ois jatkunu vähänkin pidempään. Jaksoin silti!


Meinasin ekaks ottaa nää kuvat farkkushortseilla, mut yllätyin ilosesti:


Nehän jumankauta putoo päältä.

8 kommenttia:

  1. ainahan voi tietenkin parantaa, mutta mun mielestä sulla on kyllä jo nytkin ihan tajuttoman hyvä vatsa ja pylly ja kroppa ylipäätään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se muuten ihan jees jo, mutta ei _lainkaan kiinteä :D Se on se isoin ongelma tällä hetkellä

      Poista
  2. Oot kyllä huisin laiha jo! + Sun pylly on ihan mielettömän hyvä! Oispa itelläki aaargh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä kyllä laiha ole enkä hoikkakaan :D Toki laihempi kuin ennen mutta en laiha

      Poista
  3. Voisitko kertoo miten söit kun laihduttelit ne 10 kiloo ?:) upee muutos ! mulla ei oo 10 kiloo pudotettavaa, mulle riittää et sellaset 3-5kg pois. Ja joo - o , tääkin projekti alko tammikuussa mutta tammikuusta lähteny ehkä se 2-3 kiloa ( ok alotuspaino oli 56.8 mut nesteitä nesteitää..) nyt mitat 157cm/53kg ja toi viiskymppii ois se mihin pyrin. siis ai ettää ku oisin saavuttanu ton ajat sitten jo jos alkoholi ei maistuis niin paljon ja niit hälläväliä päivii ois puolet vähemmän.. tästä voin syyttää vaan turhan useita hälläväliä päiviä sun muita kissanristiäisiä mut ha enpä aio luovuttaa anyway :) aina kun noilta syöppöpäiviltä pääsee ni muistaa taas miks ei niitä kandee vetää , joten on täs kuitenki ollu pikku muutosta elämäntavoissa vaikka nyt tulokset onki säälittävät :D ja kyllä voisin sanoo et pienii tuloksia on kuitenki tullu eikä nyt kuitenkaa oo käyny niin että ois tullu noi 2-3 lisää ;) haha jtn positiivista ;D

    mut nii aattelin vaa udella miten sulla meni noi syömiset? paljon kaloreita söit?

    hhaaha empä tiiä miks piti tähän avautuu mut menkööt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin itseasiassa on tosi usein niitä hälläväliä-päiviä :D Just oli joku viis päivää putkeen. Mut söin / syön tyyliin maitorahkaa, ruisleipää, vihanneksia, hedelmiä ja raejuustoa oikeestaan :D Ei ehkä mitään ihan hirveen terveellistä, mut söin / syön niitä kyllä aika kohtuullisen paljon. Kaloreita jotain 1200-1800 päivässä ehkä

      Tulipa epäselvä vastaus :D Whatever

      Poista
  4. Liityn lukijaksi! Ihanan motivoiva blogi ja oot kyllä upeasti onnistunut laihduttamaan! Havahduin luettuani koko blogisi läpi, kirjoitat kiinnostavasti ja sujuvasti. :)

    VastaaPoista