perjantai 15. elokuuta 2014

Ai että!

Onko siellä muita, joiden perjantai näyttää tältä?



Ihan ensin pitää sanoa, että juon tätä palautusjuomaa tässä just samalla, ja ei helvetti kun osaakin olla pahaa. Tää maistuu oikeesti sellaselta vanhentuneelta halpispääsiäismunalta ja joltain kuravedeltä. Ehkä maitoon tehtynä ois eri asia, mutta mulla nyt ei ollut maitoa. Laatta meinaa lentää.

Mutta asiaan. Oon vaan niin ylpeä itestäni. Oon tehny tänään aika paljon kaikkea. Kävin shoppailemassa ja menin sinne pyörällä. Matkaa ei nyt ihan hirveesti oo, mutta silti. Poljin yhden ison ylämäenkin!

Sitten kun pääsin kotiin, niin sisko soitti, että lähetäänkö lenkille. Lähdettiin, ja oltiinkin ulkona kaks ja puol tuntia. Tossa aika lähellä on yks puisto, jossa on sellasia kuntoilulaitteita. Oon menny siitä ohi ties kuinka monta kertaa, mutten koskaan oo testannut niitä. Nyt mentiin sinne ja tehtiin siellä vaikka mitä. Niissä laitteissa ei oo muuta painoa kuin oma kroppa, mutta silti ne tuntu kyllä lihaksissa. 

Kun pääsin kotiin, tein tämän (klik!) squat challengen, sekä vatsalihaksia tämän mukaan:

 

Tosin huomasin vasta jälkikäteen, että tossa oli noi tarkat määrät ilmotettuna. Tein noita kaikkia 3x15, paitsi noita flutter kicksejä 3x20 ja plankeja kumpaakin vaan 1x30sec.

Lisäks tein kylkiä mun kahvakuulalla ja vatsoja tolla voimapyörällä. Käytin sitä pyörää ekaa kertaa kunnolla ja huomasin, että se otti aika paljon alaselkään. Ei muuta kuin kännykkä kauniiseen käteen ja googleen. Näköjään on yleistä, että voimapyörä tuntuu alaselässä. Hyvä asia se ei kuitenkaan ole. Harjottelin sitten peilin edessä tota liikettä niin, että selkä ei mene notkolle. Sain sen tehtyä suht hyvin, mutta liikerata oli kyllä tosi pieni. Pakko se on kuitenkin jostain alottaa, eli sillä pienellä liikkeellä mennään toistaseksi.

Ainiin. Testasin tänään siellä ulkona sitä mun puhelinkoteloa pitkähihasen päällä ja kyllä pysy hyvin! Ainoa huono juttu oli, että piti kaivaa kännykkä sieltä pari kertaa, ja oli semivaikeaa saada se sieltä ulos. Harvemmin sitä kuitenkaan varmaan lenkillä normaalisti sieltä tarvitsee kaivaa.

Testiin pääsi myös mun tuore ostokseni:


Lenkkipantoja! Noissa on sisäpuolella sellasta silikonia, niin ne pysyy paikoillaan tosi hyvin. Puhumattakaan noista söpöistä väreistä. Tuitui.

Ohhoh, en kyllä tiedä oonko ikinä viettänyt perjantaita näin. Yleensä jos en ole baarissa, niin aika pitkälti makoilen vaan sohvalla ja laiskottelen. Parempihan tää näin on. Tulee varmaan koettua sekin, että herää lauantaina siihen, että paikat on jumissa, muttei krapulan takia. Jännää.

Mutta juu. Viikonloppuja!

4 kommenttia:

  1. Mun perjantai näytti suht samalta! Kävin ensin pyöräilemässä reilu 20km, josta 5km kaatosateessa, sit riehuin autotallissa vielä tunnin käsitreeniä tehden :-D VIelä muutama kuukausi sitten ei ois tullu kuuloonkaan, että perjantai vietetään jossain muualla kuin baarissa. Etenkää treenaillen :D

    VastaaPoista
  2. Minttusuklaa ainakin on paaaaljon parempaa maidon kanssa ku veden, vaik menettelee kyl vedelläkin hätätapauksessa :) Maidon kanssa ja hyvin sekoitettuna minttusuklaa on ainakin tosi nannaa! Suosittelen sitä testaamaan seuraavaksi :P

    VastaaPoista
  3. Tuoltakin voisi näyttää perjantai ilta. Ainakin tulevaisuuden haaveissa kunhan saisi hieman ensin tätä painoa alemmaksi :)

    VastaaPoista
  4. Heippa! Toivottavasti sinusta kuuluisi taas pian jotakin! :)

    VastaaPoista