keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Pikapäivitys

Nyt ollaan jännän äärellä. Yritän ensimmäistä kertaa tehdä postauksen kännykällä. Mun läppäri hajos ja on nyt huollossa. Se tyyppi tiskin takana vähän pelotteli, että sitä ei varmaan pysty korjaamaan vaan pitäis kai hankkia vakuutuksen kautta uusi. Ostin sen koneen sillon reilu puoltoista vuotta sitten kun alotin tän blogin ja se oli kalliskin vielä. Se oli kaikin tavoin just kiva läppäri eikä niitä samanlaisia enää saa. :( Noh, toivotaan että sen sais korjattua kuitenkin. 

Otettiin lauantaina musta kunnon kokovartalokuvat ja yritän nyt alkaa edes hiukan treenaamaan. Jos jaksais edes muutaman kerran viikossa tehdä lihaskuntoa, niin ehkä sekin vaikuttais johonkin. Tää sohva vaan on niin kiva sen kuntoilun rinnalla..

Sillon lauantaina illalla menin kyllä juhlimaan ja sunnuntaina vetelin vähän sipsiä ja hampparia sun muuta, joten turposin varmaan niistä kuvista vähän. Onnistuin kuitenkin heti maanantaina ryhdistäytymään. Lauantain aamupaino oli tasan 67kg, tänään 66.5kg. 

Ainiin haha. Kävelin eilen 8km! En jaksanut etsiä bussirahaa kun lähdin äitin luota kotiin, joten kävelin sitten tuolla jään ja loskan keskellä sen pari tuntia. Enkä edes kaatunut kertaakaan!

Koitan nyt vähän keskitellä tätä tekstiä ja saada tän sitten julkaistuksi. Huh huh, saas nähdä onnistunko. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti